nlbedeencs

Bank Clarisse

Vanaf  589,00

Bankstel Clarisse met een zeer fijne zit. Lekker zitten heeft voorop gestaan bij het ontwerpen van deze landelijke bank.

Een bank zoals model Clarisse kan in ieder huis staan, zowel in een moderne inrichting, als in een landelijke inrichting. Clarisse is een drie-en-half-zits bank als een kameleon. Bank Clarisse is aan te passen aan iedere woonsituatie.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Bank Clarisse

De bank Clarisse zorgt er voor dat je na een lange dag werken  of studeren lekker kunt relaxen en comfortabel kunt ontspannen op je eigen bank. Lekker even bijkomen in de door je zelf samengestelde bank.

Het samenstellen van de bank Clarisse is een koud kunstje. Met de opties die wij je bieden is het kinderspel om je eigen persoonlijke bank Clarisse te ontwerpen. Verschillende breedtes, kleuren, stoffen, armleuningen, enz, het is allemaal beschikbaar. Er zijn meer dan voldoende ingrediënten om hier de ideale bank mee te bouwen.

Bij het produceren van bank Clarisse is gebruik gemaakt van degelijke materialen en iedere bank wordt zorgvuldig met de hand gebouwd in een Europese meubelfabriek. Een bank van Room108 is een mooi product met de juiste uitstraling en een bijzonder aantrekkelijke prijs. Prijs en kwaliteit van deze drie-en-half-zits zijn prima in verhouding en vormen ook de basis van het succes van deze mooie landelijke bank Clarisse.

Bank Clarisse is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

2 zits bank Clarisse (180 x 100 cm) vanaf: €589,-
2.5 zits bank Clarisse (200 x 100 cm) vanaf: €629,-
3 zits bank Clarisse (220 x 100 cm) vanaf: €679,-
3.5 zits bank Clarisse (240 x 100 cm) vanaf: €749,-
4 zits bank Clarisse (260 x 100 cm) vanaf: €789,-
4.5 zits bank Clarisse (280 x 100 cm) vanaf: €829,-

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de 2 zits bank Clarisse in stofcategorie 1. De prijs van de bank Clarisse op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bank Clarisse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *