nlbedeencs

Bank Lisette

Vanaf  569,00

Gezellig en sfeervol. Deze landelijke 2 zits bank met gecapitonneerde rugkussens straalt één en al gezelligheid uit.

Bank Lisette is helemaal aan te passen aan jouw eigen kamer en is leverbaar in honderden kleuren en in verschillende materialen.

Stel je eigen landelijke bankstel Lisette samen, helemaal aangepast aan je eigen wensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Bank Lisette

Dat capitonneren niet alleen iets voor oude Engelse mannetjes is laten we zien met bankstel Lisette. Bankstel Lisette is een typische bank in een gezellige romantische stijl. Ronde leuningen en kleine gecapitonneerde rugkussens met een knoop zijn kenmerkend voor deze landelijke stijl.

Bankstel Lisette is zeer eenvoudig aan je eigen persoonlijke wensen aan te passen. Er zijn namelijk 6 verschillen kussen-breedtes te verkrijgen, twee verschillende longchairs, twee verschillende divans, een hoek, enz, enz… Je kunt dan ook naast een normale rechte bank kiezen voor alle mogelijke variaties, van fauteuil tot leefhoek en alle bankstellen of hoekbanken die daar tussen zitten.

Bank Lisette is gebouwd uit sterke en degelijke materialen en kan worden uitgevoerd in honderden verschillende stoffen. Heb je een voorkeur voor een sterke, stoere synthetische basic, of ga je voor een mooie luxe Italiaanse katoen/linnen mix, het is allemaal mogelijk. Daarnaast willen we niet vergeten te vermelden dat er zonder meerprijs gekozen kan worden voor een contrasterend biesje.

Bankstel Lisette is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • 2 zits bank Lisette, 180 x 100 cm: v.a. € 569,00
  • 2.5 zits bank Lisette, 200 x 100 cm: v.a. € 599,00
  • 3 zits bank Lisette, 220 x 100 cm: v.a. € 659,00
  • 3.5 zits bank Lisette, 240 x 100 cm: v.a. € 719,00
  • 4 zits bank Lisette, 260 x 100 cm: v.a. € 759,00
  • 4.5 zits bank Lisette, 280 x 100 cm: v.a. € 799,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de bank Lisette in stofcategorie 1. De prijs van de bank Lisette op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bank Lisette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *