nlbedeencs

Bankstellen

Stel je eigen bankstel samen

Een bank van Room108 kan helemaal door jezelf worden samengesteld en worden afgestemd op jouw woonkamer. Van ieder type bank zijn meerdere breedtes, armleuningen en type zittingen leverbaar. Onze bankstellen zijn dan ook uniek in hun prijsklasse.

De hieronder getoonde bankstellen zijn slechts voorbeelden. Je kunt namelijk van iedere hoekbank op deze website ook een 2 zits, 3 zits, enz. maken.

Toont alle 11 resultaten

Een stoffen bankstel of een bankstel in leer?

Wij hebben zowel stoffen als leren banken. Omdat landelijke banken en bankstellen onze specialiteit zijn, hebben wij niet alleen de standaard stoffen en leersoorten, maar hebben we ook een uitgebreide collectie luxe katoenen en linnen stoffen. Naast het basic rund leder hebben we ook een aantal luxe leersoorten zoals aniline leder, semi aniline leder en leer met een handmatig aangebrachte waslaag.

Een bankstel online bestellen of toch de showroom bezoeken?

Alle bankstellen op deze site kunnen online besteld worden. Wij kunnen het ons voorstellen dat je geadviseerd wilt worden bij het maken van een keuze. Onze dealers helpen je graag bij de online bestelling van je bankstel, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze winkels. Hier kun je in alle rust een keuze maken uit de vele mogelijkheden zoals de stof, de leersoort of het type zitting.