nlbedeencs

BIG Circle (4 cm dik)

Vanaf  1.279,00

Ronde eiken tafel met rustieke uitstraling. Oude planken met mooie noesten en scheuren zijn kenmerkend voor deze stoere eettafel.

Deze ronde tafel is leverbaar in 120 cm en 140 cm.

Een ronde tafel is ideaal te plaatsen in wat kleinere ruimten en biedt plaats aan minimaal 4 personen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

BIG Circle (4 cm dik)

Een ronde eettafel van massief eiken, leverbaar in de populaire afmetingen 120 cm en 140 cm. Deze mooie rustieke tafel is ideaal voor in kleinere ruimten!

Bij het produceren van deze eiken meubelen wordt gebruikt gemaakt van een rustieke houtsortering. In dit oude eiken zijn o.a. sporen van weer en wind en het groeien onder soms zware omstandigheden zichtbaar. Vaak wordt gekozen om deze weg te werken, maar kiezen er bewust voor om deze juist te benadrukken.

Deze eettafel wordt met rechte houten poten geleverd. Deze poten kunnen in dezelfde kleur als het blad gekozen worden, maar uiteraard ook in een contra-kleur.

Deze ronde eiken tafel is leverbaar in de volgende standaard afmetingen:

120 cm: v.a.                            € 1279,00
140 cm: v.a.                            € 1349,00

Dit is een rustieke eiken tafel die kenmerken bevat welke door de natuur gevormd zijn. De hoeveelheid scheuren, noesten en kleurnuances kunnen van tafel tot tafel afwijken.

 De onbewerkte tafels zijn NIET behandeld, dit is een naturel eiken. Hier kun je zelf kiezen om je tafel puur natuur te houden of te behandelen met een olie of lak. De door ons gekleurde tafels zijn gelakt en daardoor optimaal beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIG Circle (4 cm dik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *