nlbedeencs

BIG Tree, houten U-poot (4 cm dik)

Vanaf  1.135,00

Massief eiken boomtafel met houten U-poot.

Deze rustieke boomstamtafel is leverbaar in diverse kleuren en met diverse onderstellen in zowel hout als metaal. Ook de poten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen

Bestel deze tafel online of stel hem zelf samen bij één van onze verkooppunten.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

BIG TREE, HOUTEN U-POOT

Boomstamtafel met unieke en natuurlijke uitstraling. Deze massief eiken eettafel is aan beide kanten afgewerkt met wangkanten die een bijdrage leveren aan de bijzondere looks van deze tafel.

Een boomtafel als deze vertegenwoordigt een puur stukje natuur. In deze tafel zijn namelijk de sporen van een levenslange blootstelling aan elementen niet verborgen, maar juist geaccentueerd. Scheuren en noesten worden onder de aandacht gebracht in plaats van ze weg te stoppen onder een laag plamuur of lak.

De houten U-poot is net als de bladen leverbaar in diverse kleuren. Het is dan ook mogelijk om de tafel en poot in dezelfde kleur te bestellen, maar ook een contra-kleur is mogelijk. (Tip: een donkergrijze poot bij één van de vergrijsde houtkleuren is een hele mooie combinatie!)

Deze eiken boomstamtafel met houten U-poot is leverbaar in de volgende standaard afmetingen:

180 x 90 x 6 cm v.a.                            € 1135,00
200 x 100 x 6 cm: v.a.                        € 1195,00
220 x 100 x 6 cm: v.a.                        € 1235,00
240 x 100 x 6 cm: v.a.                        € 1275,00
260 x 100 x 6 cm: v.a.                        € 1315,00
280 x 100 x 6 cm: v.a.                        € 1355,00

Dit is een rustieke eiken tafel die kenmerken bevat welke door de natuur gevormd zijn. De hoeveelheid scheuren, noesten en kleurnuances kunnen van tafel tot tafel afwijken.

 De onbewerkte tafels zijn NIET behandeld, dit is een naturel eiken. Hier kun je zelf kiezen om jouw tafel puur natuur te houden of te behandelen met een olie of lak. De door ons gekleurde tafels zijn gelakt en daardoor optimaal beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIG Tree, houten U-poot (4 cm dik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *