nlbedeencs

BIG X Circle (4 cm dik)

Vanaf  1.389,00

Ronde tafel van massief eiken met stoere X-poot. Deze tafel is gemaakt uit rustieke planken met ruige en vintage uitstraling.

Deze ronde tafel is leverbaar in 120 cm en 140 cm. Wij leveren deze tafel in meerdere kleuren.

Een ronde eettafel biedt plaats en tenminste 4 personen en neemt maar zeer weinig ruimt in de kamer in beslag.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Eetkamertafel Big X Circle / 4 cm dik

Een ronde tafel van massief eiken met een stoere houten kruispoot, Ofwel een dubbele X poot. Deze eettafel is leverbaar in de afmetingen 120 cm en 140 cm. Deze mooie stoere ronde tafel is ideaal voor in kleinere ruimten! Een ronde tafel biedt namelijk royale plaatsen voor 4 personen, maar neemt weinig ruimte in beslag in de kamer.

Bij het produceren van deze eiken meubelen wordt gebruikt gemaakt van een rustieke houtsortering. In dit oude eiken zijn o.a. sporen van weer en wind en het groeien onder soms zware omstandigheden zichtbaar. Vaak wordt gekozen om deze weg te werken, maar wij kiezen er bewust voor om deze te benadrukken.

Deze eettafel wordt met een dubbele kruis poot / dubbele x-poot geleverd. Deze poten kunnen in dezelfde kleur als het blad gekozen worden, maar uiteraard ook in een contra-kleur.

Deze ronde eiken tafel is leverbaar in de volgende standaard afmetingen:

120 cm: v.a.                            € 1389,00
140 cm: v.a.                            € 1489,00

Dit is een rustieke eiken tafel die kenmerken bevat welke door de natuur gevormd zijn. De hoeveelheid scheuren, noesten en kleurnuances kunnen van tafel tot tafel afwijken.

 De onbewerkte tafels zijn NIET behandeld, dit is een naturel eiken. Hier kunt u zelf kiezen om uw tafel puur natuur te houden of te behandelen met een olie of lak. De door ons gekleurde tafels zijn gelakt en daardoor optimaal beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIG X Circle (4 cm dik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *