CITY CHIC: LOVESEAT EN HOCKER ADÈLE VORMEN EEN ELEGANTE SET

Onlangs is ons nieuwste model Adéle toegevoegd aan de Room108 collectie én met succes! De Adéle is een elegant model dat nu al enorm populair is. In deze set is de Adéle uitgevoerd als loveseat met bijpassende kussens en hocker. Maar dat is nog niet alles, want Adéle is er ook als tweezitsbank! Wellicht heb je tweezitsbank Adéle al eens voorbij zien komen op onze social media kanalen. Binnenkort laten we hier graag meer over zien!

Loveseat Adèle

Loveseat Adèle is op zichzelf al een plaatje én net weer even anders dan onze andere modellen dankzij de ronde vormen. Zoals altijd is ook de Adèle verkrijgbaar in meer dan 700 kleuren en verschillende soorten stoffen. Wanneer je de loveseat en de hocker combineert, creëer je een heerlijke loungeplek om languit te relaxen. Je kunt er dan voor kiezen om de set in dezelfde stof en kleur te bestellen, of juist in een andere kleur. Wij kozen voor loveseat Adèle in Juke Khaki en hocker Adèle in Juke Taupe. Door een groot rond dienblad op de hocker te plaatsen kun je hem zelfs gebruiken als salontafel. Deze set is erg goed om een chique leeshoek mee te creëren en gezellig aan te kleden met gouden kaarsen. Daarnaast kan de loveseat prima bij een mooie bank in de woonkamer geplaatst worden om als extra zitplaats te dienen. Wat vind jij van ons nieuwe model? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!

details loveseat Adéle
loveseat Adele met plaid
loveseat Adele

Op de foto: Loveseat Adèle

4 reacties op “CITY CHIC: LOVESEAT EN HOCKER ADÈLE VORMEN EEN ELEGANTE SET

    • Room108
      Room108 zegt:

      Hallo Olivia, leuk dat je interesse hebt in ons model Adéle! De prijs van de loveseat in deze uitvoering (120cm Juke Khaki) is €996,- en de prijs van de hocker in deze uitvoering (100cm Juke Taupe) is €469,-. De foto’s van bank Adéle komen binnenkort online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *