nlbe

CITY CHIC: LOVESEAT EN HOCKER ADÈLE VORMEN EEN ELEGANTE SET

Onlangs is ons nieuwste model Adèle toegevoegd aan de Room108 collectie én met succes! De Adèle is een elegant model dat nu al enorm populair is. In deze set is de Adèle uitgevoerd als loveseat met bijpassende kussens en hocker. Maar dat is nog niet alles, want Adèle is er ook als tweezitsbank! Wellicht heb je tweezitsbank Adèle al eens voorbij zien komen op onze social media kanalen. Binnenkort laten we hier graag meer over zien!

Loveseat Adèle

Loveseat Adèle is op zichzelf al een plaatje én net weer even anders dan onze andere modellen dankzij de ronde vormen. Zoals altijd is ook de Adèle verkrijgbaar in meer dan 700 kleuren en verschillende soorten stoffen. Wanneer je de loveseat en de hocker combineert, creëer je een heerlijke loungeplek om languit te relaxen. Je kunt er dan voor kiezen om de set in dezelfde stof en kleur te bestellen, of juist in een andere kleur. Wij kozen voor loveseat Adèle in Juke Khaki en hocker Adèle in Juke Taupe. Door een groot rond dienblad op de hocker te plaatsen kun je hem zelfs gebruiken als salontafel. Deze set is erg goed om een chique leeshoek mee te creëren en gezellig aan te kleden met gouden kaarsen. Daarnaast kan de loveseat prima bij een mooie bank in de woonkamer geplaatst worden om als extra zitplaats te dienen. Wat vind jij van ons nieuwe model? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!

Op de foto: Loveseat Adèle

4 Responses
 1. Olivia De Block

  Wat is de prijs vd loveseat en hocker aub? En zijn er al foto’s vd zitbank Adele en de prijs? Alvast dank bij voorbaat!

  1. Room108

   Hallo Olivia, leuk dat je interesse hebt in ons model Adéle! De prijs van de loveseat in deze uitvoering (120cm Juke Khaki) is €996,- en de prijs van de hocker in deze uitvoering (100cm Juke Taupe) is €469,-. De foto’s van bank Adéle komen binnenkort online!

   1. G Jalving

    Wat is de donkerste kleur die je kunt kiezen? Ik heb 2 hondjes en dan zijn deze kleuren echt te licht. Ik ben ook zeer benieuwd naar de tweezitter!

Leave a Reply