nlbedeencs

Eetkamertafel BIG ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)

Vanaf  1.565,00

Deze bijzondere eettafel heeft een ovaal blad en een houten spider-poot. De ronde afwerking en spider-poot zorgen ervoor dat je prima extra stoelen kan aanschuiven en gemakkelijk rondom de tafel kunt bewegen. Daarnaast is deze eettafel leverbaar in diverse kleuren, diktes en afmetingen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Eetkamertafel BIG ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)

De ovale vorm van deze robuuste eettafel zorgt voor een elegant effect. Dankzij die bijzondere combinatie van robuust en elegant past deze eettafel in vrijwel iedere woonstijl. Bovendien heeft een ovale tafel de voordelen van zowel een ronde eettafel als een rechthoekige eettafel: veel ruimte door het grote oppervlak én gebruiksvriendelijk door de ronde afwerking. Een ovale eettafel is perfect om je interieur een bijzonder en speels effect te geven!

De rustieke eiken delen zijn in verschillende kleuren leverbaar en ook de poten kunnen in de gewenste kleur worden gemaakt. De poten zijn leverbaar in metaal, maar het is ook mogelijk om één van de andere poten uit ons assortiment te combineren met dit ovale blad.

Deze eiken eettafel met houten spider-poot is leverbaar in de volgende standaard afmetingen:

Eetkamertafel BIG ovaal (180 x 90 x 4 cm) vanaf: €1565,-
Eetkamertafel BIG ovaal (200 x 100 x 4 cm) vanaf: €1625,-
Eetkamertafel BIG ovaal (220 x 100 x 4 cm) vanaf: €1665,-
Eetkamertafel BIG ovaal (240 x 100 x 4 cm) vanaf: €1705,-
Eetkamertafel BIG ovaal (260 x 100 x 4 cm) vanaf: €1745,-
Eetkamertafel BIG ovaal (280 x 100 x 4 cm) vanaf: €1785,-

*Dit is een rustieke eiken tafel die kenmerken bevat die door de natuur gevormd zijn. De hoeveelheid scheuren, noesten en kleurnuances kunnen van tafel tot tafel verschillen. De onbewerkte tafels zijn NIET behandeld, dit is een naturel eiken. Je kunt ervoor kiezen om je tafel puur natuur te houden of te behandelen met een olie of lak. De door ons gekleurde tafels zijn gelakt en daardoor optimaal beschermd tegen vocht en vuil van buitenaf. Lees hier meer over de product eigenschappen van hout.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eetkamertafel BIG ovaal, houten Spider-poot (4 cm dik)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *