nlbedeencs

Fauteuils

Een fauteuil van Room108

Een fauteuil die volledig in dezelfde stijl is uitgevoerd als je bankstel of hoekbank. Bij alle banken uit onze collectie kunnen we je een bijpassende fauteuil aanbieden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om één of meerdere van die lekkere stoelen te kopen zonder dat deze bij een bankstel horen. Onze stoelen zitten niet alleen erg lekker, maar ze zien er ook nog eens erg mooi uit.

Een loveseat of een fauteuil?

Is een fauteuil te klein, maar is er net niet genoeg ruimte voor een klein bankje, dan is een loveseat wellicht de ideale uitkomst. Een loveseat, ook wel een 1.5 zits genoemd, kan worden gezien als een lekkere royale fauteuil, maar met een beetje passen en meten kan hij ook als tweezitter door het leven.

Toont alle 5 resultaten

Stoffen en leren fauteuils

Is de keuze gemaakt en heb je de juiste fauteuil of loveseat gevonden, dan bieden wij je de mogelijkheid om de stoel van je dromen helemaal aan te passen aan je eigen interieur. Onze stoffencollectie is zo groot dat je hiermee altijd kunt slagen.

Een fauteuil of loveseat van Room108 kopen

Je kunt online je favoriete fauteuil of loveseat bestellen, maar je kunt ook altijd komen proefzitten in de winkels van één van onze dealers. Voor de dichtstbijzijnde dealer kun je kijken in ons dealeroverzicht. De Room108 dealer helpt je graag bij het maken van de keuzes en kan je adviseren op het gebied van stoffen, maatvoering en styling.

Voordelen van de fauteuils en loveseats van Room108

Niet alleen de scherpe prijzen in combinatie met al onze opties op het gebied van afmetingen en kleuren maken ons uniek. Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, kan de inkoop van materialen met de grootste zorg door ons worden gedaan. Room108 maakt gebruik van degelijke materialen en kwalitatief goede constructies. Een Room108 fauteuil of loveseat wordt dan ook altijd geleverd met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.