nlbe

Grand opening: Room108 Veenendaal

Zaterdag 6 april was de grand opening van onze nieuwe winkel: Room108 Veenendaal! Met gepaste trots laten wij jullie kennis maken met onze nieuwste aanwinst. We zijn een gloednieuwe winkel rijker waar onze beste modellen te bewonderen zijn. Wij kijken er naar uit om jullie in onze nieuwe winkel te mogen ontvangen!

ROOM108 VEENENDAAL

Marco Dekker, eigenaar van Lounge Ede, heeft samen met zijn team deze nieuwe winkel geopend in Veenendaal. Net als De Lounge Interieur in Ede is het een winkel vol wooninspiratie en beleving! In deze nieuwe Room108 winkel vind je naast het allerbeste uit de collectie van Room108 o.a. stoere tafels en kasten, prachtige woonaccessoires, unieke items, wanddecoratie, verlichting en vloerkleden. Hierdoor is deze winkel zeker een bezoekje waard!

Laat je inspireren en geniet van de prachtig gestylde winkel. Onze ervaren medewerkers kunnen je uitstekend adviseren. Stel je bank naar eigen wens samen en doe mee aan de openingsactie. Wanneer je een bankstel koopt in de maand April mag je 2 prachtige sierkussens uitzoeken!

Benieuwd naar hoe de winkel eruit ziet? Hier krijg je een goede impressie!

CONTACT

Room108 Veenendaal
Hoogstraat 9
3901 CE Veenendaal
Nederland

Tel: +31 318 746000
Mail: info@room108-veenendaal.nl

Hoekbank Noelle 4 - Room108 Veenendaal
Hoekbank Carmen - Room108 Veenendaal
Leefhoek Michelle - Room108 Veenendaal
Leefhoek Annabelle - Room108 Veenendaal
Hoekbank Gigi 2 - Room108 Veenendaal
Leefhoek Victoria - Room108 Veenendaal