nlbedeencs

Hoekbank Aymee

(2 beoordelingen)

Vanaf  1.195,00

Gecapitonneerde hoekbank leverbaar in verschillende afmetingen en vele kleuren.

Hoekbank Aymee is volledig aan te passen aan je eigen woonkamer.

Stel je eigen hoekbank Aymee samen, helemaal aangepast aan je eigen woonwensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (2)

Hoekbank Aymee

Nu we eenmaal de smaak van het capitonneren te pakken hebben, zijn we maar meteen aan de slag gegaan met een moderne variant op de oude klassieke chesterfield modellen. Deze gecapitonneerde hoekbank bezit de perfecte mix tussen klassiek, landelijk en design.

Deze landelijke hoekbank Aymee is slechts een voorbeeld van één van de tientallen opties die je hebt bij het samenstellen van je eigen persoonlijke hoekbank of bankstel. Ook deze modellijn heeft namelijk 12 verschillende breedtes beschikbaar voor de zittingen en meerdere hoekelementen. Met een Aymee maak je dus met het grootste gemak een heerlijke fauteuil of loveseat, maar ook een bankstel of een zeer grote hoekbank horen tot de mogelijkheden.

Hoekbank Aymee is gebouwd volgens de Room108 normen. Dit wel zeggen dat alle constructieve delen van degelijk beukenhout  zijn gemaakt, alle zit elementen voorzien van stalen Nosag veren en er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goed HQ foam. Uiteraard mag je van ons een fantastische stoffencollectie verwachten, waarmee je je eigen Aymee volledig laat aansluiten op je eigen interieur.

Hoekbank Aymee is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

 • Hoekbank Aymee S, 255 x 175 cm: v.a. € 1195,00
 • Hoekbank Aymee M, 275 x 175 cm: v.a. € 1295,00
 • Hoekbank Aymee L, 315 x 175 cm: v.a. € 1395,00
 • Hoekbank Aymee XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1445,00
 • Hoekbank Aymee XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1495,00
 • Hoekbank Aymee XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1595,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoekbank Aymee S in stofcategorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

2 beoordelingen voor Hoekbank Aymee

 1. denise de Wit

  Deze bank is echt te mooi gewoon. Afgelopen week met mijn vriendje in Eindhoven geweest en echt super geholpen. We gaan voor het eerst samenwonen dus waren iets te enthousiast qua afmetingen maar Peter heeft ons echt goed geadviseerd.

  Nu maar afwachten tot de bank binnen is en snel alles in ons huisje verven en klaarmaken. Ben echt zo gelukkig

 2. Francis de Groot

  Ja, echt een plaatje. Wij hebben hem nu staan en ik ben er zo blij mee!

  Super geholpen in een heel gezellige winkel in Haaren, daarna naar huis gegaan en nog even goed opgemeten en direct s’middags besteld. En oh wat ben ik blij. Hij is mooier geworden dan ik had gehoopt en dat zegt wat……..

  Super bank Room108. Jullie maken echt prachtige meubelen.
  10 voor de fabrikant en dikke 10 voor de winkel

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *