nlbedeencs

Hoekbank Christina

(1 beoordeling)

Vanaf  1.195,00

Deze landelijke hoekbank Christina is leverbaar in verschillende afmetingen en in vele kleuren.

Hoekbank Christina is niet alleen leverbaar als hoekbank, maar ook als bijvoorbeeld bankstel, leefhoek, loveseat of fauteuil.

Stel je eigen hoekbank Christina samen, volledig afgestemd op jouw eigen woonwensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (1)

Hoekbank Christina

Hoekbank Christina heeft een fraaie gecapitonneerde romp en brede eveneens gecapitonneerde armleuningen. De zitkussens en rugkussens zijn groot en goed gevuld. Christina wordt dan ook wel eens met recht een moderne Chesterfield bank genoemd. Hoekbank Christina vormt een evenwichtige mix tussen de klassieke ontwerpen en gezellige landelijke modellen.

Zoals je van ons mag verwachten is hoekbank Christina in vele uitvoeringen leverbaar, niet alleen als hoekbank, maar ook als rechte bank, leefhoek of loveseat. Wat maatvoering betreft kun je met deze hoekbank Christina ook alle kanten op. We hebben zittingen in 6 verschillende breedtes, diverse hoekelementen en 2 longchairs.

Bij het ontwerp van hoekbank Christina hebben we naast het comfort en het uiterlijk van de bank ook de constructie een belangrijke rol laten spelen. De rompen zijn stevige houten frames waarbij de dragende delen uit beukenhout zijn gemaakt. De zittingen worden ondersteund door metalen nosag veren en zijn uitgevoerd in een goede kwaliteit schuim. De stof is volledig naar keuze, waarbij je de keuze hebt uit verschillende stof/prijsgroepen.

Hoekbank Christina is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Hoekbank Christina S, 255 x 175 cm: v.a. € 1195,00
  • Hoekbank Christina M, 275 x 175 cm: v.a. € 1295,00
  • Hoekbank Christina L, 315 x 175 cm: v.a. € 1395,00
  • Hoekbank Christina XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1445,00
  • Hoekbank Christina XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1495,00
  • Hoekbank Christina XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1595,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoekbank Christina S in stofcategorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

1 beoordeling voor Hoekbank Christina

  1. Geertje de Bie

    Fijne bank. Zit goed en ligt ook erg lekker. Viel vooral op het uiterlijk van deze bank. Echt een aanrader

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *