nlbedeencs

Hoekbank Elena Custom

Vanaf  2.099,00

Hoekbank Elena Custom is een landelijke hoekbank met lekkere zachte zit- en rugkussens.

Deze bank is leverbaar in meer dan 700 verschillende stoffen, maar ook in leer.

Doordat deze hoekbank uit elementen is opgebouwd kun je hem volledig zelf samenstellen en helemaal aanpassen aan je eigen woning.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoekbank Elena Custom

Hoekbank Elena Custom is een grote hoekbank die zowel in stof als leer leverbaar is. De Custom opstelling komt voor bij meerdere modellen in de collectie van Rooom108 en is ontwikkelt voor de wat grotere woonkamers en biedt ook plaats aan grotere gezinnen.

Elena is gevuld met een lekkere zachte vulling waarvan de toplaag bestaat uit synthetische watten welke zijn versterkt met siliconen vezels. Hierdoor heeft dit hoekbankstel een heerlijk zacht zitcomfort wat zich perfect leent om eens lekker in te gaan liggen of hangen om een relaxed avondje op de bank door te brengen. Ook lekker stevig zitten is geen probleem, de bijgeleverde lendenkussens zorgen voor een goede support onderin de rug.

Hoekbank Elena Custom is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

Hoekbank Elena Custom M (293 x 290 cm) vanaf: €2099,-
Hoekbank Elena Custom L (313 x 300 cm) vanaf: €2179,-
Hoekbank Elena Custom XL (333 x 310 cm) vanaf: €2319,-

Een hoekbank Elena in een andere afmeting? Room108 hoekbank Elena Custom

De hierboven genoemde afmetingen zijn slechts een paar mogelijke voorbeelden. Het totale programma uit de collectie Elena bestaat uit 32 verschillende elementen die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hiermee kun je volledig je eigen bankstel of hoekbank samenstellen. Hierdoor is eigenlijk alles mogelijk, er kan een 1-zits of loveseat van gemaakt worden, maar ook een grote leefhoek. De hoekbank Elena Custom is samengesteld uit een viertal elementen, deze opstelling vindt je ook in een aantal van onze winkels. (neem voor de zekerheid even contact op met de betreffende dealer alvorens te gaan kijken om teleurstellingen te voorkomen)

Hoewel de vulling van de hoekbank Elena Custom van goede kwaliteit is en met de grootste zorg is samengesteld dient men zo nu en dan de zit-en rugkussens van deze bank op te schudden. Het opschudden van de kussens voorkomt kuilvorming in de kussens en verlengt de levensduur van je hoekbank Elena Custom.

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoekbank Elena Custom M in stofcategorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekbank Elena Custom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…