nlbedeencs

Hoekbank Lisette

Vanaf  995,00

Gezellig en sfeervol. Deze landelijke hoekbank met gecapitonneerde rugkussens straalt één en al gezelligheid uit.

Hoekbank Lisette is helemaal aan te passen en jouw eigen kamer en is leverbaar in honderden kleuren en in verschillende materialen.

Stel je eigen hoekbank Lisette samen, helemaal aangepast aan je eigen wensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Hoekbank Lisette

Dat capitonneren niet alleen iets voor oude Engelse mannetjes is laten we zien met hoekbank Lisette. Hoekbank Lisette S is een typische hoekbank in een gezellige romantische stijl. Ronde leuningen en kleine gecapitonneerde rugkussens met een knoop zijn kenmerkend voor deze landelijke stijl.

Hoekbank Lisette is zeer eenvoudig aan je eigen persoonlijke wensen aan te passen. Er zijn namelijk 6 verschillen kussen-breedtes te verkrijgen, twee verschillende longchairs, twee verschillende divans, een hoek, enz, enz… Daarnaast kun je met model Lisette ook nog een fauteuil, loveseat of een gewoon bankstel maken. Hoekbank Lisette in de standaard uitvoeringen zijn dan ook slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Hoekbank Lisette is gebouwd uit degelijke materialen en kan worden uitgevoerd in honderden verschillende stoffen. Heb je een voorkeur voor een sterke, stoere synthetische basic, of ga je voor een mooie luxe Italiaanse katoen/linnen mix, het is allemaal mogelijk. Daarnaast willen we niet vergeten te vermelden dat er zonder meerprijs gekozen kan worden voor een contrasterend biesje zoals op de foto’s.

Hoekbank Lisette is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Hoekbank Lisette S, 255 x 175 cm: v.a. € 995,00
  • Hoekbank Lisette M, 275 x 175 cm: v.a. € 1095,00
  • Hoekbank Lisette L, 315 x 175 cm: v.a. € 1195,00
  • Hoekbank Lisette XL, 335 x 175 cm: v.a. € 1245,00
  • Hoekbank Lisette XXL, 355 x 175 cm: v.a. € 1295,00
  • Hoekbank Lisette XXXL, 375 x 175 cm: v.a. € 1345,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de hoekbank Lisette S in stofcategorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoekbank Lisette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *