nlbedeencs

Hoekbanken

Een hoekbank zelf samenstellen

Een Room108 hoekbank kun je volledig naar eigen wensen samenstellen. Van vrijwel ieder model hoekbank hebben wij een groot aantal elementen die je zelf met elkaar kunt combineren. Helemaal aangepast op de afmetingen en indeling van jouw woonkamer!

De stoffencollectie voor de hoekbanken van Room108 is enorm en bestaat uit meer dan 700 verschillende stoffen. Ook onze leercollectie is zeer groot en bestaat uit diverse leersoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Deze collecties zijn te groot om volledig op deze site weer te geven. Ieder Room108 verkooppunt beschikt over stalen van al deze verschillende materialen en helpt je graag bij het maken van je keuze.

Resultaat 1–36 van de 38 resultaten wordt getoond

1 2

Hoekbanken van Room108

Naast de scherpe prijzen en de flexibiliteit met afmetingen en kleuren hebben onze hoekbanken nog veel meer voordelen. Doordat het gehele productieproces in eigen hand is, kan de inkoop van materialen met de grootste zorg door ons worden gedaan. Room108 maakt gebruik van degelijke materialen en kwalitatief goede constructies. Een Room108 hoekbank wordt dan ook altijd geleverd met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hoekbanken in verschillende stoffen en leersoorten

Een Room108 hoekbank kan worden gemaakt in allerlei verschillende stoffen. Al deze stoffen hebben een eigen prijsklasse. De prijzen op deze website zijn zogenaamde vanaf prijzen (cat. A). Dit is de prijs die geldt voor de betreffende hoekbank zoals afgebeeld of omschreven op deze site. Ook bij de vanaf prijzen is er keus uit verschillende stoffen en kleuren.
Niet iedere stof is geschikt voor iedere situatie. Staat je bank bijvoorbeeld de hele dag in direct zonlicht, of heb je huisdieren die op je hoekbank mogen? Ben je alleen of met een groot gezin? Dit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een stof voor je hoekbank.

Een aantal van de Room108 hoekbanken kan ook worden geleverd in leer. In leer hebben we net als bij de stoffen verschillende soorten. Ook bij het kiezen van het leer spelen allerlei factoren een rol. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt voor je leren hoekbank, neem dan contact op met één van onze dealers. Zij zullen je graag helpen bij het maken van de juiste keus.

Landelijke hoekbanken

De hoekbanken van Room108 laten zich het best typeren als landelijke hoekbank of als hoekbanken in landelijke stijl. Wij zijn zelf enorme liefhebbers van landelijke meubelen en hebben ons enorm laten inspireren door deze romantische stijl van wonen. In al onze meubels, dus ook in al onze hoekbanken zijn duidelijke stijlkenmerken aanwezig van deze landelijke invloeden. Zoals je van ons mag verwachten wordt dit alles gebracht tegens messcherpe prijzen en met oog voor detail.