nlbe

IN THE SPOTLIGHT: HOEKBANK ANNABELLE VELVET

Één van onze favorieten banken is de hoekbank Annabelle. Dit model is namelijk een combinatie tussen een landelijke en een moderne design bank. Hoekbank Annabelle weet precies de gulden middenweg te vinden. Naast de mooie uitstraling heeft de bank een zeer hoge prijs / kwaliteit verhouding, een geweldige zit en een voortreffelijke afwerking. Je kunt de Annabelle helemaal zelf samenstellen: van de opstelling tot het materiaal en de kleur. Zo kun je er een enorme leefhoek van maken of juist een compacte tweezitsbank. Daarnaast kun je de bank uitbreiden met een hocker.

Deze uitvoering van de Annabelle is uitgevoerd in een prachtige velvet stof. Velvet geeft een warme en tegelijkertijd chique uitstraling aan je interieur. Bovendien is velvet een enorme trend in de meubelbranche. Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen van de Annebelle Velvet!

Hoekbank Annabelle Velvet
Hoekbank Annabelle Velvet - Room108

Related Posts

2 Responses
  1. Annamarie Murphy

    Hello,
    Do you sell the “Diane” in the color graphite in Velvet? I saw it on Instagram and I live in San Francisco, California. I’m hoping you can direct me to where i may be to purchase this.

    Thank-you,
    Annamarie

Leave a Reply