nlbe

IN THE SPOTLIGHT: BANK EMMA

Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel die een royale uitstraling heeft? Dan hebben wij wellicht een leuke optie voor jou: Bank Emma. Deze week staat hij in the spotlight!

Bij bank Emma wordt hip met modern gecombineerd op een stijlvolle en sfeervolle manier. Deze bank staat op hoge poten waardoor hij een luchtige uitstraling krijgt. Leg er een stijlvol vloerkleed onder en je hebt een fijne en knusse hoek gecreëerd. De bank is verkrijgbaar in meer dan 700 verschillende kleuren waardoor hij geschikt is voor elk kleurenpalet in jouw huis. Ook heeft deze bank een leuk aantal opties waarmee je bank Emma een compleet eigen look kunt geven. Er kan gevarieerd worden met het aantal zitkussens en je kunt kiezen uit een drietal manieren om de rugkussens af te werken. Vandaar dat hij zowel hip als royaal uitgevoerd kan worden.

De opties van rugkussens zijn als volgt: rugkussens met 2 knopen, rugkussens met een diagonaal stikpatroon en optioneel zijn cilinderkussens bij beide armleuningen.

Bank Emma heeft maar liefst een lengte van 272 cm en is uitermate geschikt voor alle woonkamers waarvoor een hoekbank te groot is en een standaard driezitsbank te klein. De combinatie van de lengte en de hoge poten geven bank Emma de super hippe en royale uitstraling.

Bank Emma 1 - Room108
Bank Emma
Bank Emma 3 - detail

Benieuwd naar bank Emma? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Leave a Reply