nlbe

IN THE SPOTLIGHT: BIG CIRCLE

Room108 staat bekend om zijn hoekbanken en bankstellen die je volledig zelf kunt samenstellen. Maar wist je dat we ook tafels in ons assortiment hebben die je zelf kunt samenstellen? Deze week laten we je graag de BIG Circle tafel zien!

MAAK JE EIGEN TAFEL

Room108 heeft een mooie collectie tafels in de collectie. Maak een keuze uit een recht, boom-, rond- of ovaal blad, kies een kleur en een poot (hout of metaal) en bepaal vervolgens de afmeting en de dikte van het blad. Deze stoere tafels zijn gemaakt uit massief en rustiek eiken en hebben onwijs veel mogelijkheden.

Wil jij ook een stoere, industriële tafel van massief eiken? Laat je ideale eettafel dan ontwerpen zodat deze perfect past bij jouw interieur!

Eetkamertafel Big Circle

BIG CIRCLE TAFEL

De Big Circle tafel is een ronde eiken tafel met rustieke uitstraling. De tafel is gemaakt van oude planken met mooie noesten en scheuren. Bij het produceren van deze eiken tafel wordt gebruik gemaakt van een rustieke houtsortering. In dit oude eiken zijn onder andere sporen van weer en wind en het groeien onder soms zware omstandigheden zichtbaar. Wij kiezen er juist voor om deze te benadrukken. Hierdoor krijgt de tafel een rustieke look. Deze tafel is leverbaar in de afmeting 120 cm en 140 cm. Een ronde tafel is ook ideaal om te plaatsen in wat kleinere ruimten en biedt plaats aan minimaal 4 personen. Bij een ronde eettafel zit iedereen gezellig naast elkaar en is het heel gemakkelijk om er een extra stoel bij te plaatsen.

Deze eettafel wordt met rechte houten poten geleverd. Deze poten kunnen in dezelfde kleur als het blad gekozen worden, maar uiteraard ook in een contrasterende kleur.

Wil je meer informatie over de BIC Circle tafel? Bekijk hier de tafel online of bezoek een van bovenstaande filialen.