nlbe

In the spotlight: eetkamerstoel Dex

Wist Je dat Room108 naast banken ook eetkamerstoelen in het assortiment heeft? Eetkamerstoel Dex is een stoere eetkamerstoel en staat deze week in de spotlight. Waarom? Dat lees je hier!

KIES JOUW EIGEN STOF

Eetkamerstoel Dex is een stoere stoel met industriële look. Hij past dan ook perfect in een industrieel en modern interieur. Naast dat hij op de foto te zien is in deze mooie stoffen, is deze stoel verkrijgbaar in meer dan 700 verschillende stoffen én leersoorten. Er zijn dus ontzettend veel variaties mogelijk. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om de eetkamerstoel te nemen in dezelfde stof als jouw Room108 hoekbank. De metalen poten van de stoel sluiten ook naadloos aan op onze tafels en overige meubels. Hierdoor kun je gemakkelijk van jouw interieur één geheel maken. Dé perfecte combinatie maken met de rest van je interieur is dan ook een koud kunstje met eetkamerstoel Dex.

HET MATERIAAL

Eetkamerstoel Des is gemaakt van een ergonomisch gevormde multiplex kuip waarop een sterke polyether is verlijmd. Doorzitten is dan ook niet mogelijk!

Geïnteresseerd in eetkamerstoel Dex? Klik hier voor meer informatie!

BIJ WELKE FILIALEN TE VERKRIJGEN?

  • Room108 Amsterdam
  • Room108 Veenendaal
  • Room108 Kalmthout (BE)
  • Room108 & Gusj Market Eindhoven
  • Whoon Oisterwijk

Leave a Reply