nlbe

IN THE SPOTLIGHT: EETTAFEL BIG

Met trots zetten wij eettafel BIG deze week in the spotlight. Een robuuste eiken eettafel die voor veel interieurstijlen geschikt is. Door zijn X poot krijgt de tafel het stoere en eigentijdse karakter.

De natuur heeft zijn sporen nagelaten in deze rustieke tafel. In plaats van deze weg te schuren en gaten op te vullen, is ervoor gekozen om de kenmerken juist te benadrukken. Iedere tafel heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling en is uniek in zijn soort.

De tafel is verkrijgbaar in veel verschillende maten waardoor er genoeg zitplaatsen gecreëerd kunnen worden bij een grote ruimte en een gepaste eettafel voor een kleinere ruimte. Hierdoor is deze tafel geschikt voor een grote familie en voor een klein huishouden. De eettafel is leverbaar met een eiken X poot en met een metalen X poot. Wanneer je kiest voor een metalen X poot geef je de tafel een robuuste en industriële look. Een erg bijzondere combinatie. Bij een eiken X poot houd je het geheel rustig en natuurlijk. Zo kun je de eettafel helemaal aanpassen aan jouw voorkeur!

 

BIG eettafel - room108
Styling tip welke vorm eettafel past het beste bij jouw interieur

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk eettafel BIG online of kom langs in een van onze winkels.

Related Posts

Leave a Reply