nlbe

IN THE SPOTLIGHT: HEAVY METAL SERIE

Room108 staat bekend om zijn hoekbanken en bankstellen die volledig naar eigen wens samen te stellen zijn. Maar wist je dat we ook meer dan alleen bankstellen verkopen? Daarom staat deze week de Heavy Metal serie in the spotlight!

De Heavy Metal serie bestaat uit strakke industriële metalen zuilen en sidetables. Deze serie meubelen zijn rank en slank van aard. De frisse industriële ontwerpen kunnen goed gecombineerd worden met de hoekbanken en bankstellen binnen de Room108 collectie. De Heavy Metal serie maakt van je kamer echt iets bijzonders. Het zijn subtiele meubelen waarop je al jouw favoriete woonaccessoires kunt decoreren. Hierdoor maakt het jouw kamer helemaal af!

Kies bijvoorbeeld een sidetable met een tussen plank waarop je stijlvolle boeken, een plaid of andere items kunt decoreren. Houd je echter van een minimalistische uitstraling? Dan kun je de sidetable ook nemen zonder tussen plank.

De zuilen van de Heavy metal serie zijn krachtig van ontwerp en zijn echte eyecatchers in huis. Combineer meerdere zuilen met elkaar van verschillende hoogtes en zet hier bijvoorbeeld stoere potten of vazen op met een mooi plantje. De zuilen van Room108 zijn verkrijgbaar in volledig metaal, maar we hebben ook een uitvoering waarbij metaal met koper gecombineerd wordt. Dit zorgt voor een extra warme uitstraling in huis.

Heavy Metal side table - Room108
Heavy-Metal-zuil-Room108
Heavy Metal meubel collectie Room108

Benieuwd naar de industriële Heavy metal serie? Bekijk hier de gehele serie met alle mogelijkheden en prijzen!

Related Posts

Leave a Reply