nlbe

IN THE SPOTLIGHT: HOEKBANK DIANE

Een stoere hoekbank met fantastisch zitcomfort is hoekbank Diane. Deze week staat hij in the spotlight want wij leggen je graag uit wat er nu zo bijzonder is aan deze bank!

Hoekbank Diane heeft naast een fantastisch zitcomfort een unieke uitstraling. Hij heeft deze uitstraling door de combinatie van hoge poten en een robuuste vormgeving. Doordat de bank op hoge pootjes staat, krijg je een mooi ruimtelijk gevoel. Ook is hij erg bijzonder door de grove stiknaden. Hierdoor ligt het accent op de strakke belijning van de hoekbank.

Hoekbank Diane heeft dus een lekkere zit en de uitstraling zegt genoeg. Hij is zacht, comfortabel en lekker nonchalant. De dubbele rij rug kussens dragen bij aan het comfort én geven de typerende uitstraling van de hoekbank. De zittingen zijn gevuld met HR-Foam en dit zorgt voor een lazy en comfortabele zit. Hierdoor is deze bank ideaal om heerlijk op te ontspannen. De Franse stiknaden zijn grof uitgevoerd. Hierdoor komen de kubistische vormen van de bank naar voren. Al met al kunnen we dus zeggen dat hoekbank Diane een stoere bank is met een heerlijke zit.

De bank kan als fauteuil, loveseat, bankstel en hoekbank uitgevoerd worden. Óf je kunt een heerlijke leefhoek creëren. Je kunt je bank dus helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt. De bank op de foto is uitgevoerd in stof Kiss Graphite, heeft de afmeting 295 x 190 cm en kost in deze uitvoering  1827,-.

Hoekbank Diane van Room108
Hoekbank Diane van Room108 Dubbele kussens

Benieuwd naar hoekbank Diane? Bekijk hier alle mogelijkheden en prijzen of bezoek een van onze verkooppunten!

Related Posts

Leave a Reply