nlbe

In the spotlight: Leefhoek Michelle

Deze week staat leefhoek Michelle in de spotlights. Houd jij van de juiste combinatie tussen romantisch, landelijk én modern? Dan zit je met deze leefhoek helemaal goed. Creëer zelf jouw stoere loungehoek met deze ultieme bank. Wil je meer informatie over leefhoek Michelle? Lees dan vooral verder.

Leefhoek Michelle is een stoere bank met heerlijk zitcomfort en extra brede armleuningen. De bank heeft een mooie combinatie tussen een romantische, landelijke inrichting én een moderne stijl. Hier is het een prachtige leefhoek in u-opstelling, maar je kunt de bank helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie hoekbank of een 3-zitter. Alles is mogelijk. Naast dat je de opstelling zelf kunt samenstellen, kun je ook kiezen tussen meer dan 700 verschillende stoffen. Hierdoor is leefhoek Michelle helemaal aan te passen aan jouw interieur.

Als een vorst op zijn troon zit je wanneer je lekker een avondje op de bank wilt relaxen op jouw door jezelf samengestelde bank. Leefhoek Michelle maakt het erg verleidelijk. Deze leefhoek in u-opstelling bestaat uit een rechte bank, een hoek, nog een rechte bank en een longchair. Staat echter de juiste afmeting of samenstelling er niet bij, dan kun je met de beschikbare elementen zelf gaan puzzelen tot je de perfecte landelijke leefhoek hebt gecreëerd.

Leefhoek Michelle heeft een sterke houten romp en is voorzien van comfortabele kussens in HQ foam. De stoffen zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Kies je bijvoorbeeld voor een leren leefhoek of voor een stoffen leefhoek? De keuze is enorm. Room108 beschikt over zeer sterke synthetische materialen tot fijne en luxe stoffen in katoen en linnen. Laat je hierover adviseren door een stylist in een van onze verkooppunten!

Leefhoek Michelle van Room108

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk hier leefhoek Michelle of kom naar een van onze verkooppunten waar we je van professioneel advies kunnen voorzien.

2 Responses
 1. E.Strijkert

  Hallo,

  Vraagje wij hebben deze bank is het ook mogelijk hier poten onder te zetten dat ie wat hoger staat ?

  MvG E,Strijkert

  1. Room108

   Als je nu blokpoten eronder hebt, zouden we hiervoor nieuwe kunnen laten maken die 1 of 2 centimeter hoger zijn. Maar hiervoor kun je het beste even contact opnemen met het verkooppunt waar je je bank besteld hebt 🙂

Leave a Reply