nlbe

In the spotlight: Leefhoek Victoria

Deze week staat Leefhoek Victoria in de spotlights. Houd jij van een diepe zit met zacht zitcomfort? Dan zit je met deze leefhoek helemaal goed. Creëer zelf jouw heerlijke loungehoek met deze ultieme bank. Wil je meer informatie over de Victoria? Lees dan vooral verder.

De Victoria is een prachtige, ruime bank met een diepe zitting en zacht zitcomfort. Je kunt hem zo groot of zo klein maken als je zelf wenst. Hierdoor is deze bank geschikt voor een grote familie én voor een kleiner huishouden. Het is namelijk mogelijk om deze bank in 2- of 3-zitter te maken.

Heb je een hele grote ruimte in jouw kamer en weet je niet goed wat je ermee aan moet? Dan is de Victoria in U-opstelling uitermate geschikt. Maak een groot gebaar en maak het knus met kussens, een kleed en leuke woonaccessoires. Hierdoor creëer je een apart zitgedeelte en scheid je de kamer. Ook is een bank een mooi meubel om verschillende ruimtes met elkaar te verbinden.

De open hoek van deze leefhoek maakt de bank zeer bijzonder. Decoreer deze open hoek met een mooi dienblad met kaarsen en vazen voor een luxe effect. Creëer zelf een mooie decoratieplek. De luxe uitstraling van deze bank wordt gecombineerd met een diepe zit en fluffy zitcomfort.

Model Victoria kan geleverd worden in diverse uitvoeringen en stoffen. Je kunt kiezen uit meer dan 700 verschillende kleuren. Daarnaast is de Victoria leverbaar in een zeer ruime stoffencollectie en in de mooiste leersoorten. Uit al deze mogelijkheden stel je zelf jouw favoriete bank samen. Hierdoor is leefhoek Victoria een geschikte bank voor elk type interieur en huishouden.

Room108 Leefhoek Victoria open C
Room108 Hoekbank Victoria Divan
Room108 Victoria Leefhoek Open C

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk hier leefhoek Victoria of kom naar een van onze winkels waar we je van professioneel advies kunnen voorzien.

Leave a Reply