Inspiratie

Room108 & Gusj Market

In augustus kondigden wij al aan dat Room108 de trotse eigenaar is geworden van Gusj. Hier is een nieuw concept bij ontstaan, genaamd Room108 & Gusj Market, gevestigd in de markante machinekamer in Eindhoven. Een prachtige winkel op een unieke locatie. De twee merken worden hier feilloos samengebracht tot één geheel.
Read More

Welke vorm eettafel past bij jouw interieur?

De eettafel is ontzettend belangrijk voor elk interieur. Het neemt een prominente plek in je huis en moet daarom praktisch zijn. De meeste mensen kiezen voor een rechthoekige tafel met zes stoelen, maar misschien past een ronde of vierkante tafel wel beter bij jou? Room108 heeft een aantal tips voor je.
Read More
Woontrend velours en fluweel

Woontrend: Velours en fluweel

Glanzende stoffen zoals velours en fluweel behoren tot dé woontrend van dit najaar. Geef jouw interieur een boost en haal luxe en comfort in huis met deze mooie zachte stoffen. Maar hoe doe je dit op een mooie manier?
Read More

Op welke factoren moet je letten bij de aankoop van een bank?

Als vereiste voor een jarenlang plezierig gebruik van je bank is dat deze heel fijn zit. Er zijn nog andere factoren van invloed op het gevoel wat je hebt bij dit belangrijke meubelstuk. Wanneer je graag wisselt van het uiterlijk van je inrichting, kies dan je bank in een basiskleur. Op deze manier kun je...
Read More
Bank Sophie van Room108

Creëer ruimte in je woonkamer

Een dichte kast kan een zware indruk geven en zorgt voor een minder ruimtelijk gevoel. Vaak staat een bank centraal in je interieur en eist daardoor veel aandacht op. Kies daarom voor een open kast om de balans in je woonkamer te behouden. Daarnaast biedt een open kast de mogelijkheid altijd mee te gaan met...
Read More