nlbe

Loungebank Annabelle triple lazy

Vanaf  2.099,00

Loungebank Annabelle triple lazy is een unieke variant van ons populaire model Annabelle. Deze bijzondere opstelling heeft maar liefst drie longchairs! Naast deze opstelling is er ook een loungebank Annabelle single lazy en een double lazy. Model Annabelle is zeer comfortabel en in deze uitvoering dus dé ideale loungebank die je volledig kunt aanpassen aan jouw interieur.

 

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Loungebank Annabelle triple lazy

Loungebank Annabelle zoals op de eerste foto’s is uitgevoerd in de afmeting 369 x 175 cm, in de stof Silent Natural (stofcategorie D) en kost €2595,-. Loungebank Annabelle zoals op de foto’s met tussenelement in between is uitgevoerd in de afmeting 404 x 175 cm, in de stof Silent Natural (stofcategorie D) en kost €2850,-.

Door drie longchairs van model Annabelle aan elkaar te koppelen, ontstaat er één grote loungebank. Je kunt er voor kiezen om een leuke twist te geven aan deze opstelling door er het element in between aan toe te voegen. Dit element kun je mooi aankleden met een dienblad en accessoires, maar is ook perfect om je hapje en drankje op te zetten. De Annabelle triple lazy is dus perfect voor in een bioscoopkamer of om van je woonkamer een riante relaxplek te maken.

Loungebank Annabelle lazy is o.a. leverbaar in de volgende standaard uitvoeringen:

Loungebank Annabelle single lazy (175 x 123 cm) vanaf: €739,-
Loungebank Annabelle double lazy (246 cm x 175 cm) vanaf: €1399,-
Loungebank Annabelle double lazy + in between (281 x 175 cm) vanaf €1619,-
Loungebank Annabelle triple lazy (369 cm x 175 cm) vanaf: €2099,-
Loungebank Annabelle triple lazy + in between (404 cm x 175 cm) vanaf: €2299,-

*De getoonde vanaf prijs geldt voor loungebank Annabelle triple lazy in stofcategorie A. De prijs van de loungebank Annabelle triple lazy op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De loungebank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loungebank Annabelle triple lazy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *