nlbedeencs

Loveseat Lisette

Vanaf  489,00

Gezellig en sfeervol. Deze landelijke loveseat met gecapitonneerde rugkussens straalt één en al gezelligheid uit.

Loveseat Lisette is helemaal aan te passen aan jouw eigen kamer en is leverbaar in honderden kleuren en in verschillende materialen.

Stel je eigen landelijke loveseat Lisette samen, helemaal aangepast aan je eigen wensen.

Wissen
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Loveseat Lisette

Dat capitonneren niet alleen iets voor oude Engelse mannetjes is laten we zien met de Lisette collectie. Loveseat Lisette is een typische fauteuil in een gezellige romantische stijl. Ronde leuningen en kleine gecapitonneerde rugkussens met een knoop zijn kenmerkend voor deze landelijke stijl.

Loveseat Lisette is zeer eenvoudig aan je eigen persoonlijke wensen aan te passen. Er zijn namelijk 6 verschillen kussen-breedtes te verkrijgen, twee verschillende longchairs, twee verschillende divans, een hoek, enz, enz… Je kunt dan ook naast een normale fauteuil of loveseat kiezen voor alle mogelijke variaties, van fauteuil tot leefhoek en alle bankstellen of hoekbanken die daar tussen zitten.

Loveseat Lisette is gebouwd uit sterke en degelijke materialen en kan worden uitgevoerd in honderden verschillende stoffen. Heb je een voorkeur voor een sterke, stoere synthetische basic, of ga je voor een mooie luxe Italiaanse katoen/linnen mix, het is allemaal mogelijk. Daarnaast willen we niet vergeten te vermelden dat er zonder meerprijs gekozen kan worden voor een contrasterend biesje.

Loveseat Lisette is o.a. in de volgende standaard uitvoeringen leverbaar:

  • Loveseat Lisette, 140 x 100 cm: v.a. € 489,00
  • Loveseat Lisette, 150 x 100 cm: v.a. € 509,00
  • Loveseat Lisette, 160 x 100 cm: v.a. € 529,00
  • Loveseat Lisette, 170 x 100 cm: v.a. € 549,00

*De getoonde vanaf prijs geldt voor de loveseat Lisette in stofcategorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan hoger uitvallen dan de weergegeven vanaf prijs. De bank op de foto kan uitgevoerd zijn in een hogere stof/leder categorie. Lees hier meer over de prijsopbouw in stof- en leersoorten.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loveseat Lisette” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *