Medewerker klantenservice – Room108 Groothandel

Jij snapt als geen ander dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Maar juist diegene bij wie het soms onverwachts mis kan lopen, zijn de mensen die we met het juiste oog zullen moeten helpen. Als onze nieuwe collega van de service afdeling snap jij als geen ander dat we alle klantvragen en klachtafhandeling zo goed mogelijk moeten kunnen afvinken. Een beetje pit en de wil om elke dag onze naam hoog te houden, zouden we heel graag in jou terugzien. Maar een beetje humor staat eigenlijk ook op ons wensenlijstje… 

In de wereld van Room108 moet je houden van enorme gezelligheid, maar zul je ook hard werken, prioriteiten stellen en zorgen voor de beste gastvrijheid voor onze klanten. Soms is dat voor de schermen; in deze functie is dat dus erachter. De service vragen zijn uiteenlopend en samen met je directe collega’s en de service monteur zoek je telkens naar de meest efficiënte oplossing voor het bedrijf én onze klanten.  

Als je kunt werken met precisie en de weekenden lekker vrij wilt zijn, zit je in deze functie helemaal goed. Wij kunnen jouw klantgerichte blik per direct goed gebruiken! We zouden het heel fijn vinden als je minimaal drie dagen per week beschikbaar bent, maar er is altijd werk voor meer! 

We groeien en bij onze groei horen betrokken mensen die met ons willen werken aan het overtreffen van verwachtingen. Zie je jezelf al zitten op een van de stoelen van het klantenservice kantoor? Stuur jouw gegevens en CV dan voor een eerste indruk naar hr@room108.nl en wie weet zit jij binnenkort wel met haar aan de koffie voor een kennismaking. En goed om te onthouden; jouw diploma’s zijn niet belangrijk, maar wel jouw inzicht, enthousiasme en de wil om met ons te bouwen aan iets moois! 

ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN: 

  • Personeelskorting op onze mooie merken 
  • Je werktijden zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur 
  • Een supergezellig team, vol variatie en goede grappen 
  • Je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met voordeel! 
  • Je krijgt een marktconform salaris 
  • Uiteraard krijg je van ons vakantiedagen en vakantiegeld 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km vanaf Tilburg 
  • Pensioenregeling en een aanwezigheidspremie 
  • Je start met een tijdelijk contract, maar altijd met de intentie voor vast! 

Room108
Een sfeervolle woonwinkel en interieurspecialist. Naast bankstellen, fauteuils, tafels en kasten kun je bij ROOM108 je interieur compleet maken met mooie woonaccessoires, wanddecoratie, karpetten en verlichting. De meubels zijn te typeren als stoer, maar ook als modern en industrieel. En bijna iedere bank van Room108 is compleet zelf samen te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.