nlbe

Room108 BV neemt het merk Gusj over

Room108 is vanaf 1 augustus de trotse eigenaar van het merk Gusj. Daarom gaat Room108 Eindhoven op de Tongelresestraat verhuizen naar de unieke locatie van Gusj in de markante machinekamer op Strijp-S. De twee merken, die naadloos op elkaar aansluiten, worden hier samengevoegd waarnaar een grand opening volgt.

Oud-eigenaar Joop van de Ven gaat zich volledig focussen op zijn andere merk ‘De Factorij’. Zij zorgen voor een complete styling voor zowel woningen als horeca- en bedrijfspanden. Wel zal Joop van de Ven de komende periode nog een adviserende rol blijven spelen binnen Room108 en Gusj. Het personeel van Gusj Market blijft werkzaam in de nieuwe winkel. De twee formules worden samengevoegd tot één grote woonexperience. De grand opening van de nieuwe winkel, waar beide woonconcepten dus zichtbaar zullen zijn, is vrijdag 21 september om 10.00 uur. De opening wordt het hele weekend groots gevierd. Kom jij ook langs?

Room108
Room108 heeft een uitgebreide collectie hippe en eigentijdse meubelen bestaande uit bankstellen, hoekbanken, tafels, stoelen, fauteuils en diverse andere soorten meubelen. Vooral de ontelbare variaties en mogelijkheden zijn typerend voor Room108. Alleen de stoffencollectie bestaat al uit meer dan 700 verschillende kleuren, onderverdeeld in 6 verschillende prijsgroepen. Daarnaast beschikt Room108 over een grote en veelzijdige leercollectie met daarin de meest uiteenlopende leersoorten, van modern tot vintage. De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen uit een grote hoeveelheid aan beschikbare elementen. Create your own lifestyle!

Gusj
Gusj staat voor unique furnishing findings: exclusieve meubelstukken, decoratieobjecten & gebruiksvoorwerpen voor creatieve interieur- en stylingprojecten. De showroom bevindt zich in Mol maar consumenten kunnen terecht bij de Brand Store in Eindhoven: Gusj Market op Strijp-S. Hier vind je een unieke experience op een unieke locatie. Iedere levenskunstenaar kan hier zijn hart ophalen tussen de grandioze collectie grote & kleine musthaves. Voor je huis, tuin, keuken én voor jezelf. De wereld van Gusj draait om liefde op het eerste gezicht. Nieuwsgierig? Neem dan nu alvast een kijkje op www.gusj.com en www.gusjmarket.nl.

Openingsweekend
In het derde weekend van september is het zo ver: de twee woonwinkels slaan hun handen ineen en openen de nieuwe winkel ‘Room108 & Gusj Market’. Vrijdag 21 september om 10.00 uur wordt de nieuwe winkel officieel geopend. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt tevens het hele openingsweekend genieten van heerlijke hapjes & drankjes, live muziek en kennismaken met de enorme collectie en de unieke experience.

Contact
Room108 & Gusj Market
Ketelhuisplein 7
5617 AE Strijp-S Eindhoven
Telefoonnummer Gusj Market:        040-720 07 77
Telefoonnummer Room108:            040-720 08 90

Openingstijden
ma – do:
10.00 -18.00 uur
vrij: 10.00 – 20.00 uur
za: 10.00 -17.00 uur
1e en 3e zondag van de maand: 12.00 – 17.00 uur

 

Leave a Reply