nlbe

Room108 & Gusj Market

In augustus kondigden wij al aan dat Room108 de trotse eigenaar is geworden van Gusj. Hier is een nieuw concept bij ontstaan, genaamd Room108 & Gusj Market, gevestigd in de markante machinekamer in Eindhoven. Een prachtige winkel op een unieke locatie. De twee merken worden hier feilloos samengebracht tot één geheel.

Room108
Room108 heeft een uitgebreide collectie eigentijdse hippe meubelen bestaande uit hoekbanken, bankstellen, tafels, stoelen, fauteuils en diverse andere soorten meubelen. Er zijn diverse stijlen en uitvoeringen. Dit is typerend voor Room108.

Gusj
Gusj heeft unieke meubels en woonaccessoires. Denk hierbij aan houten kasten met verweerde look, ruige tapijten en unieke decoratie. Robuuste houten tafels maken ook deel uit van de collectie.

Trends
Het leukste aan deze periode is dat er niet direct één stijl aan te wijzen is. Dit noemen we eclectisch. Het zijn nu juist heel veel verschillende interieurstijlen door elkaar. Creëer het thuisgevoel met een bank waar je je lekker in voelt. Die bank is grotendeels belangrijk voor het hele uiterlijk van je woonkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een samenwerking van verschillende stijlen voor een speels interieur. Denk hierbij aan een groene bank van vintage stof met een dik wol tapijt. Leg er kussens op van velours en stof.

De ruime collectie van banken en hoekbanken van Room108 wordt aangevuld met de unieke woonaccessoires van Gusj. Hierdoor ontstaat er een mooie verbinding. Ga voor goede basisstukken van Room108 en maak het interieur af met unieke decoratie stukken. Ook zijn we continue op de hoogte van de laatste trends en willen we jou verder inspireren.

 

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste woonwinkel in de machinekamer op Strijp-S? Lifestyle Experience kwam bij ons op bezoek om de nieuwe woonwinkel te bewonderen. Ook praten we over de allerlaatste woontrends en geeft onze specialist advies. Bekijk hier de video voor een impressie van dé unieke woonexperience van Room108 & Gusj Market!

Leave a Reply