nlbe

5 TIPS VOOR EEN TIJDLOOS INTERIEUR

Wil jij een sfeer creëren in je interieur waar je jarenlang plezier van hebt? Kies dan voor een tijdloos interieur. Dit interieur gaat een hele tijd mee zonder dat het verveelt doordat je kiest voor neutrale items die niet snel uit de mode raken. Het geeft de perfecte basis. Wij geven je tips om een tijdloos interieur te creëren!

 1. Neutrale kleuren
  Bonte kleuren zijn leuk, maar kunnen wel snel vervelen waardoor je je interieur toch weer gaat aanpassen. Als je het juist leuk vindt om te verven dan is dat geen probleem! Wil je liever voor een tijdloos interieur gaan? Dan zijn neutrale kleuren de beste basis! Dat betekent niet dat je alle muren wit moet verven, want je kunt ook kiezen voor neutrale kleuren die ontzettend veel rust geven in jouw interieur. Denk hierbij aan kleuren als beige, grijs en gebroken wit. Kleuren die ook niet snel gaan vervelen zijn zwart, marineblauw en donkergroen. Deze kleuren zijn een goede basis. Neutrale muren kun je ook gemakkelijk matchen met de rest van je interieur.  Kies in een tijdloos interieur dus voor neutrale kleuren en wissel af met woonaccessoires voor eenvoudige, kleine aanpassingen. 
 1. Kies tijdloze meubels
  Vooral bij het uitkiezen van je meubels is het handig om te gaan voor items waar je jarenlang plezier van hebt. Een hoekbank in neutrale kleur is een tijdloze klassieker, omdat die naar alle waarschijnlijk nooit zal gaan vervelen. Met kleurrijke sierkussens kun je de bank omtoveren zodat hij tot de woontrend van nu behoort. Zorg er verder voor dat het interieur één geheel blijft en met elkaar wordt verbonden. 
 1. Trendgevoelige accessoires 
  Hiervoor gaven we je al de tips om bij een tijdloos interieur te kiezen voor rustige en neutrale kleuren. Maar mocht je toch graag wat patronen of uitsprekende kleuren toevoegen aan je interieur doe dat dan vooral met accessoires. Met accessoires kun je namelijk gemakkelijk een nieuwe look creëren zonder het hele interieur te restylen.
 1. Investeer
  Wie houdt er nou niet van leuke koopjes? Maar toch geldt vaak: ‘goedkoop is duurkoop’. Daarom adviseren we je om te investeren in de belangrijkste meubelstukken zoals de bank en de eettafel. Deze meubelstukken zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee.
 1. Unieke items
  Door het toevoegen van unieke items creëer je al snel een persoonlijk interieur. Vaak zijn dit items waar je waarde aan hecht of die je gewoon heel erg mooi vindt. Geef deze items een prominente plek in je huis. Deze unieke items kunnen bestaan uit waardevolle meubels,  accessoires die je heb geërfd of een souvenir waar je een heel fijn gevoel bij krijgt zoals een mooie vakantie naar een verre bestemming. Hier krijg je waarschijnlijk niet snel genoeg van dus past het perfect in jouw tijdloze interieur!

Ben je nog op zoek naar tijdloze bankstellen of eettafels? Bekijk de collectie online of bezoek een van onze verkooppunten!