nlbe

WINKELEN OP AFSPRAAK!

Bij onze Nederlandse én Belgische winkels is het mogelijk om te komen winkelen op afspraak! 🧡 Vul het aanvraagformulier op deze pagina in óf neem direct contact op met jouw favoriete winkel! We kijken er naar uit om jullie te ontvangen! Uiteraard houden we ons netjes aan de veiligheidsvoorwaarden.

De veiligheidsvoorwaarden op een rijtje:

  • In alle winkels werken we met tijdslots. Het tijdslot van je afspraak dient minimaal 4 uur van te voren per telefoon bevestigd te worden. Na het invullen van je aanvraag in het onderstaande formulier, bellen we je zo snel mogelijk om een afspraak te plannen. Bij het plannen van de afspraak wordt in overleg met de winkel de duur van een tijdslot afgesproken.
  • We mogen per winkel een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen afhankelijk van het aantal vierkante meters in een winkel. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant.
  • Iedereen in de winkel desinfecteert zijn/haar handen bij binnenkomst, houdt 1,5 meter afstand en draagt een mondkapje. Betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos.

Wij verwachten dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over dit goede nieuws! Het kan hierdoor voorkomen dat het iets langer duurt dan normaal voordat je iemand aan de telefoon krijgt of wordt teruggebeld door een van onze winkels. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen met alle geïnteresseerden. Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip!